Tilbud!
,

Silke sengetøj 240×220 cm – Hvidt sengetøj – King size – 100% Silke – Butterfly Silk

Original price was: 7.500 kr..Current price is: 3.300 kr..

Forkæl dig selv med luksuriøst silkesengetøj i king size. Det blødeste sengetøj lavet af 100% silke. Oplev den ultimative søvnkomfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 8538000436986082 Kategorier: ,

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores elegante Butterfly Silk silkesengetøj. Dette sæt består af en luksuriøs dynebetræk i king size (240×220 cm) og to matchende pudebetræk med en blød og glat tekstur, der vil forkæle dine sanser hver nat.

Hvert stykke sengetøj er lavet af 100% hvid morbærsilke, der er kendt for sin utrolige blødhed og holdbarhed. Den fine silke er åndbar og regulerer temperaturen, hvilket giver en behagelig søvnoplevelse året rundt. Silkefibrene er også naturligt allergivenlige og skånsomme mod huden, hvilket gør det ideelt for folk med følsom hud eller allergier.

Det smukke design på dynebetrækket har en subtilt mønster af sommerfugle, der tilføjer en touch af elegance og charme til dit soveværelse. Den hvide farve skaber et rent og stilfuldt udseende, der passer perfekt til enhver indretningsstil.

Forkæl dig selv med en god nats søvn i silkeens luksus og vågn op opfrisket og veludhvilet hver morgen. Investér i dit velvære med vores eksklusive Butterfly Silk silkesengetøj, der tilføjer en luksuriøs følelse til dit soveværelse og giver dig den ultimative soveoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silke sengetøj 240×220 cm – Hvidt sengetøj – King size – 100% Silke – Butterfly Silk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.