Spar penge på din næste golftur til Great Northern Golfbane

Greenfee-priserne på Great Northern Golfbane varierer afhængigt af tidspunkt og dag. På hverdage koster en greenfee typisk mellem 300-500 kr., mens prisen i weekenden ligger mellem 400-600 kr. Der er også mulighed for at købe et dagskort, som giver adgang til banen hele dagen for 600-800 kr. Derudover tilbyder banen forskellige medlemskaber, som kan være en god investering, hvis du planlægger at spille der flere gange om året.

Sådan finder du de bedste tilbud på overnatning

Når du planlægger din næste golftur til Great Northern Golfbane, er det vigtigt at finde de bedste tilbud på overnatning. Ved at søge online kan du ofte finde attraktive priser på hoteller og ferielejligheder i nærheden af banen. Tjek også Find dine favorit priser på Great Northern Golfbane for at se, om der er pakkeløsninger, der kombinerer overnatning og greenfee. Med lidt research kan du spare en god portion på din golfoplevelse.

Sæsonrabatter du ikke må gå glip af

Sæsonrabatter er en fantastisk måde at spare penge på din næste golftur til Great Northern Golfbane. Hvis du planlægger at spille i de sæsonbestemte perioder, kan du drage fordel af rabatter på greenfee. Besøg f.eks. Golfbaner Fyn – Sct Knuds Golfklub for at se, hvilke tilbud de har. Tjek også andre golfbaner på Fyn, da de ofte har attraktive sæsonrabatter, som kan give dig en billigere golfoplevelse.

Medlemskaber med fordele du ikke kan sige nej til

Som medlem af Great Northern Golfbane kan du få adgang til en række attraktive fordele, som kan spare dig betydelige summer på din næste golftur. Medlemskabet giver dig fortrinsret til at booke tider på banen og mulighed for at deltage i eksklusive medlemsarrangementer. Derudover kan du nyde godt af rabatter på greenfee, overnatning og mad i klubbens restaurant. Disse medlemsfordele gør det muligt for dig at få en endnu bedre golfoplevelse, uden at det går ud over din pengepung.

Særlige priser for studerende og seniorer

Studerende og seniorer kan få særlige priser på greenfee på Great Northern Golfbane. Studerende med gyldigt studiekort kan få 20% rabat på greenfee. Seniorer over 65 år kan få 15% rabat på greenfee. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Begrænsede pladser, så det anbefales at booke i god tid.

Pakkeløsninger der giver værdi for pengene

Great Northern Golfbane tilbyder en række pakkeløsninger, der giver dig mere værdi for dine penge. Disse pakker inkluderer overnatning, greenfee og andre fordele, der gør din golfoplevelse endnu mere uforglemmelig. Uanset om du rejser alene, sammen med venner eller din familie, har vi den perfekte pakke, der passer til dine behov og budgettet. Vores pakkeløsninger giver dig mulighed for at fokusere på at nyde dit spil og slappe af, mens vi tager os af alle praktiske detaljer.

Hvordan du booker dit næste besøg til favorable priser

For at sikre dig de bedste priser på din næste golftur til Great Northern Golfbane, anbefaler vi at du booker dit besøg i god tid. Mange golfklubber tilbyder attraktive pakkeløsninger, hvis du booker din tur flere uger eller måneder i forvejen. Derudover kan du ofte spare penge ved at booke din tur sammen med andre golfspillere i en gruppe. Tjek også klubbens hjemmeside for eventuelle tilbud og rabatter, som du kan drage fordel af. Ved at planlægge din tur i god tid og udnytte de forskellige tilbud, kan du være sikker på at få den bedste pris på din næste golfoplevelse på Great Northern Golfbane.

Specielle tilbud på udstyr i pro-shoppen

Golfspillere, der besøger Great Northern Golfbane, har mulighed for at spare penge på deres næste golftur ved at udnytte de specielle tilbud i pro-shoppen. Her kan du finde et bredt udvalg af kvalitetsgolfudstyr til favorable priser. Uanset om du har brug for nye køller, golfbags, tøj eller andet tilbehør, er pro-shoppen det perfekte sted at gøre et godt køb. Medarbejderne i pro-shoppen er altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde det rette udstyr, så du kan få den bedste oplevelse på banen.

Gruppereduktioner for større selskaber

Hvis du planlægger en golftur til Great Northern Golfbane med et større selskab, kan du opnå interessante gruppereduktioner. Jo flere personer der deltager, desto større besparelser kan I opnå. Kontakt os for at få et tilbud, så vi kan skræddersy en pakke, der passer til jeres behov. Vores erfarne rejserådgivere vil hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres budget og sikre, at I får en uforglemmelig golfoplevelse.

Eksklusive medlemstilbud du ikke finder andre steder

Som medlem af Great Northern Golfbane har du adgang til en række eksklusive tilbud, som du ikke finder andre steder. Nyd fordelagtige greenfee-priser, når du spiller på banerne i vores netværk. Derudover tilbyder vi særlige pakkeløsninger, der kombinerer overnatning, forplejning og golfspil til yderst favorable priser. Vores medlemmer får desuden førsteprioritet ved booking af tee-tider og adgang til eksklusive arrangementer og sociale aktiviteter. Disse fordele gør det endnu mere attraktivt at være en del af vores golfklub.